I hjertet av Drøbak...

..finner du en av byens flotte interiør og gave butikker, Design MixButikken er ikke ny, men fra april 2011 har fineste Marte vært en av eierne. Og siden januar har hun stått "ved roret" alene. Det står det respekt av, denne jenta er tøff og satser stort! Hun er midt i den omfattende prosessen det er å finne leverandører og varer som passer Design Mix. Som navnet tilsier, her finner man en mix av varer og stiler, men butikken har absolutt fått en røffere og strammere stil den siste tiden. Samtidig får du fortsatt den deilige KUSMI teen og søte kopper til. 
Herlig variasjon, og noe for alle!
Vi har tatt en liten runde i butikken for å dele med dere noe av det Marte har å by på, MASSE fint!♥ Alltid blid og søt ♥

Kreativ og tøff butikkinnredning


 Mye fint til kjøkkenet.. I tillegg til KUSMI te, har Marte også nydelige LØV. Denne teen får man jo lyst på bare for å få den fine boksen, men teen er også veldig god!


Marmelader og pålegg fra Nicolas Vahè, godt på ferskt brød- eller på vafler som ble servert i butikken i går. Marte vet å sette pris på kundene sine.
 De lekreste paljettputene fra Senze of Joy.. LOVE it!


DesignMix har forkleer og hansker fra Gloveables, i beste Frustrerte Fruer stil.


Den nye yndlingen, Mugtail..
Marte har også vesker. Disse i skinn fra Depecheeu er så myke og fiiiiiiiine, at det er vanskelig å gå i fra de om du først har holdt i, kjent på og prøvd....og luktet..mmmm..skinn...Hva med en ny neglelakk i vårens friske farger?
Marte er forhandler av rålekre LOVESTONES. Nytt for merke for deg? Ta en titt her, og finn din favoritt!

Det var litt fra DesignMix, så ta deg en tur og finn noe fint til deg selv,
 eller gaver til glede for andre.Velkommen inn!Ha en fin morsdag, alle dere vakre mamma'ne der ute ♥
Heidi&Lizann

Comments

Popular posts from this blog

Nothing says I LOVE YOU like MUGtail...

Vintage