Et "lykkeligere" bad...

I tillegg til prosjekter for kunder, har vi Lykkelig jentene stadig små og større prosjekter i våre egne hjem. Sånn er det når man tenker interiør "twentyfour-seven". Nå står badet hos Heidi på Haver for tur, og vi tenkte å dele "forvandlingen" med dere. Badet skal få en total, men forholdsvis enkel renovering. Vi velger å ikke pigge opp gulvet, og er derfor låst i hvordan innredningen må stå i henhold til røropplegget som er under betongen. Ellers blir det nye fliser på gulv, ny dusj og baderoms innredning. Videre blir det nymalt panel i taket, ny og malt veggpanel og to vegger i pusset mur skal også males opp i ny farge. Her får dere en titt på FØR bildene, ny romløsning og inspirasjons kollasj. Når badet er ferdig kommer selvfølgelig ETTER bildene..

 Den gamle baderomsinnredningen i gårdshuset er 35 år gammel. Nå er den revet ut, og oppretting av skjeve vegger og gulv er i gang.


 Denne nye løsningen samler badromsinnredning, dusjkabinett og vaskemaskin/tørkerummel på samme vegg, for bedre plass og følelsen av at rommet er større.

3D "foto" av plantegningene
bilder lånt fra sofiesvilla.no, Skeidar, Ikea, Lexington, lobelia.no, creme.no

En inspirasjons kollasj med forslag til ting som fornyer badet. Her kan man blande billig med litt dyrere, som f.eks oppbevarings skrin fra ikea og flotte Lexington håndkler. Rosa til lille odelsjenta, og lyseblå til mamma'n og pappa'n.


Så får vi se da, om badet blir lykkeligere når vi er ferdig,
det blir i hvertfall Heidi!
Følg med for ETTER innlegg........


I morgen er det helgestart, og vi har nok et fredags innlegg på lur til dere...
Og et "glitrende" WOW blir det!
Ha en deilig kveld.
Heidi&Lizann

Comments

Popular posts from this blog

I hjertet av Drøbak...

Nothing says I LOVE YOU like MUGtail...

Vintage